Magyarország

Magyarország

Strukturált finanszírozás

Az ING univerzális banki szolgáltatásainak körében kiemelt szerep jut a strukturált finanszírozási területnek.

Bankunk sokrétű és széles körű pénzintézeti kapcsolatainak köszönhetően aktív szerepet játszik a hazai és nemzetközi bankközi, klub- és szindikált hitelek piacán, mind szervezői-hitelezői, mind ügynöki minőségben. Az utóbbi években mind nagyobb teret nyert a Bank tevékenységében a projektfinanszírozás és az ahhoz kapcsolódó pénzügyi tanácsadás, elsősorban az infrastruktúra- és az energetika-finanszírozás területén. Emellett folyamatosan növekszik a sikeresen zárt komplex strukturált finanszírozási ügyletek (pl. opciós részvényvásárlási struktúrák) száma.

 

Az ING jelentős nemzetközi tapasztalata, kiemelkedő kutatói, hazai és nemzetközi elemzői háttere valamint kiválóan felkészült iparági szakemberei és termékspecialistái jelentik a hátterét a bank egyre keresettebb pénzügyi tanácsadói szolgáltatásainak, melyek fókuszában jellemzően a vállalatértékelési, tőkeszerkezet-átalakítási és tulajdonosi értéknövelési feladatok állnak.

 

Az ING munkatársai, szoros együttműködésben az ING Csoport befektetésekre specializált további egységeivel, egyedi és innovatív megoldásokat kínálnak az ügyfelek komplex finanszírozási igényeinek optimális kielégítésére.